Voordelen

Overal en altijd bij je documenten, email en programma’s

Het grootste voordeel van Cloud desktop is dat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten, je email en de programma’s die je gewend bent om te gebruiken. Werken waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en met elk apparaat dat je maar wilt.

Daarnaast zijn je gegevens veilig opgeslagen in het datacentre. Je raakt ze nooit kwijt. Ook niet als je Pc crasht. Verder bespaart de oplossing Cloud desktop een hoop tijd. Je hoeft niet meer onnodig heen en weer te mailen met collega’s want die kun je gewoon toegang geven tot jouw bestanden in de cloud.

Verder heb je geen rompslomp meer met virusscanners, back-ups maken en noodstroomvoorzieningen voor je server. Ook hoef je je niet meer te bekommeren om updates van je software. Dat alles wordt vanzelf geregeld zodat je veel tijd bespaart.

Wij hebben een partnership met NDC IT dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen. Onze klanten kunnen hierdoor profiteren van de aanwezigheid van een ruime hoeveelheid kennis en ervaring bij het inrichten van hun omgeving. Daarnaast kunnen we door het bundelen van krachten over een stuk schaalgrootte beschikken dat leidt tot een lager maandtarief.

Jacco Komijn

Jacco KomijnMedewerker - Blue ICT

De cloudomgeving groeit mee met je bedrijf
Bij een cloudoplossing betaal je een vast bedrag per maand per gebruiker. Dat heeft als voordeel dat wanneer je bedrijf groeit dat je kunt opschalen zonder dat je omgeving trager wordt, extra servers moet aanschaffen of extra softwarelicenties moet bijkopen. Deze tariefstructuur voorkomt tevens dat je grote investeringen ineens moet doen.

Door de schaalvoordelen die het werken met een datacenter met zich meebrengt kun je besparen op kosten voor softwarelicenties, hardware, stroomverbruik en IT ondersteuning. Bij Cloud desktop betaal je een van tevoren afgesproken prijs per gebruiker voor je complete cloudomgeving. Je budget voor ICT kosten is dus transparant en voorspelbaar.

Sommige bedrijven berekenen hun ICT-kosten alleen maar door de kosten van de hardware, software, de internetverbinding en externe support bij elkaar op te tellen. Maar dat is niet helemaal sluitend. Want hoeveel kost een eigen medewerker die regelmatig een aantal uren bezig is om problemen op te lossen? En heb je enig inzicht in hoeveel stroom 1 server per jaar verbruikt?

Jacco Komijn

Jacco KomijnMedewerker - Blue ICT

cloud werken

Cloud desktop is veilig
De cloudproducten die wij leveren werken met Citrix. Dit is de wereldwijde standaard om met elk type apparaat (Pc, laptop, thin client, Mac, tablet, smartphone, etc.) een veilige en snelle toegang te kunnen krijgen tot servers in de cloud. Doordat de cloudomgeving zelf volledig afgeschermd is, heb je bovendien geen risico op virussen of spyware.

receiver-devices-643x368

De cloudoplossing voor jouw situatie
Ieder bedrijf is anders, dus Cloud desktop is ook voor ieder bedrijf verschillend. Wij komen graag bij je langs om te bespreken of Cloud desktop iets voor jullie is. Wij bedenken graag de ideale oplossing, geheel afgestemd op de behoeften en wensen van jouw bedrijf. Hierbij kijken we naar de grootte van je bedrijf, de verschillende locaties en de apparatuur die je al hebt. Uiteraard houden we rekening met je budget en de behoeften binnen jouw bedrijf.

We bespreken welke software applicaties je hebt en of je alle gegevens in de cloud wilt onderbrengen of slechts een deel. Want ook dat is mogelijk. Bel ons gerust voor een vrijblijvende inventarisatie.

• Altijd en overal toegang tot bedrijfsdata
• Cloud desktop bespaart veel tijd en geld
• Beveiligd tegen virussen en hackers
• De cloud wordt ingericht naar jouw wensen en behoeften