Domeinnamen

Elke website wereldwijd snel bereikbaar

sidn logo

Jullie domeinnaam is de basis van jullie omgeving. De domeinnaam wordt gebruikt voor de website en emailadressen maar wordt ook intern gebruikt (bijvoorbeeld voor Microsoft 365 met Sharepoint).

Blue ICT is zelf deelnemer in de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Wij kunnen hierdoor zelf rechtstreeks NL-domeinnamen vastleggen. Dit in tegenstelling tot veel andere ICT-aanbieders die als reseller voor een andere partij werken. Voor internationale domeinnamen zijn wij aangesloten op het netwerk van EuroDNS.

NL-domeinnaam EU-domeinnaam COM, NET, ORG, INFO Overige extensies
EUR 25,80 excl. BTW per jaar EUR 46,90 excl. BTW per jaar EUR 46,90 excl. BTW per jaar Bel of mail ons voor de prijs en mogelijkheden

Eigenschappen product Domeinnamen bij Blue ICT
– Wij zijn zelf deelnemer in de SIDN en registreren NL-domeinnamen rechtstreeks. We zijn hiervoor niet afhankelijk van groothandels.
– Wij hebben alle websites die wij hosten ondergebracht in een Nederlands datacenter dus bieden de meest snelle verbindingen voor de Europese markt.

Voorwaarden
– Prijzen zijn exclusief BTW.
– Wij factureren jaarlijks en houden hierbij de kalenderjaren aan. Dus één factuur voor de periode januari t/m december.
– Domeinnamen worden voor minimaal 12 maanden afgesloten. Daarna hanteren wij de kalenderjaren.
– Opzegging kan door minimaal 1 maand voor het einde van het jaar een email te sturen aan administratie@blueict.nl.


IN GESPREK MET BEDRIJVEN

Rout IT groothandel in ICT diensten

Rout IT is in Nederland de grootste groothandel in diensten die gebruikt worden door  ICT-bedrijven. Commercieel directeur Frank Ruigrok vroeg Blue ICT om tijdens 4 shows voor al hun andere partners, Blue ICT te gebruiken als voorbeeldcase omdat Blue ICT eerder een presentatie hield over het nieuwe product I AM.

I AM is een zeer uitgebreide tool die gekoppeld wordt aan de telefonieomgeving van een bedrijf. Het is te vergelijken met Microsoft Teams, Whatsapp, mobiel bellen en een zakelijke telefooncentrale in 1 applicatie.