Dedicated server

Geheel onafhankelijk zijn met je server

Wil je helemaal onafhankelijk zijn met je server? Dan kun je je bestaande server in ons rack van datacenter Evoswitch laten plaatsen. Heb je nog geen server, dan kunnen we je een HP Proliant rackserver of Dell Poweredge rackserver leveren die wij voor je plaatsen in het datacenter. Wij hebben zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het datacenter om extra servers te plaatsen of een machine te vervangen bij een storing.

Het datacenter Evoswitch in Haarlem beschikt over een dubbele stroomtoevoer en generatoren om spanningsuitval op te vangen. De internetverbinding is tevens meervoudig uitgevoerd en heeft directe aansluiting op de Amsterdam Internet Exchange, één van de belangrijkste knooppunten in het Europese internetverkeer. Al onze servers staan in geconditioneerde ruimtes die gebruik maken van een gecontroleerde aanvoer van koude lucht en een afvoer met hergebruik van de warme lucht uit de servers. Het datacenter is verder voorzien van een modern blussysteem, 24 uurs persoonlijke bewaking en een team van technische specialisten die calamiteiten verhelpen.

Samenvattend: We hebben gekozen voor een optimale locatie en willen deze locatie graag met jouw bedrijf delen om ook jouw server meer dan 99.5% uptime aan te kunnen bieden.

Maandelijkse tarieven
Dedicated servers bieden wij als maatwerkoplossing aan waarbij we het pakket geheel kunnen afstemmen op de eisen en behoeften van jouw organisatie. Heb je zelf al een server of wil je een rackserver bij ons kopen? Wil je de rackserver zelf aanschaffen of wil je de server huren voor een bepaalde periode? Doe je zelf het onderhoud aan de server of wil je dit door ons laten uitvoeren? Wil je het onderhoud voor een vast bedrag per maand laten uitvoeren of betaal je liever een uurtarief als er aan jouw server gewerkt wordt. Wij zijn flexibel en onderzoeken graag welke situatie voor jouw organisatie het beste past. Bel of mail ons voor een vrijblijvend aanbod om jouw serveromgeving bij ons onder te brengen.

Maak kennis met de mogelijkheden
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om je websites op ons serverpark onder te brengen, overweeg je om een virtuele serveromgeving in te laten richten of wil je je bestaande rackserver in een datacenter onderbrengen, kom vrijblijvend een keer met ons praten over de mogelijkheden. Vergelijk ons aanbod vooral ook met andere ICT-aanbieders.

Wil je een goed overwogen keuze kunnen maken, vraag vooral naar de mogelijkheid om zelf de serveromgeving eens in het echt te bekijken. Wij stellen het altijd zeer op prijs als geinteresseerde bedrijven de serveromgeving zelf willen bekijken. Op afspraak bieden wij een bezoek aan in Haarlem om onder begeleiding van een Blue ICT-medewerker het serverpark in het datacenter te gaan bekijken. Op die manier kun je je een beeld vormen van hoe het datacenter is opgebouwd, welke voorzieningen aanwezig zijn en hoe er dagelijks gewerkt wordt om een stabiele, veilige en snelle verbinding mogelijk te maken.