Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s geven een veilig gevoel en overzicht in jullie bedrijf.

Beveiligingscamera’s
Wie staat er bij de receptie?
Is mijn collega op zijn werkplek en kan een gesprek door verbinden?
Wie heeft een doos verplaatst in het magazijn?
Zijn alle buitendeuren dicht?
Hoe is een schade aan een geparkeerde auto op het terrein ontstaan?

Allemaal vragen waarbij een camerasysteem het antwoord kan geven.

Structuur en veiligheid
Camera’s zorgen voor structuur en veiligheid in jullie bedrijf. Een camerasysteem geeft inzicht waar medewerkers en bezoekers zich bevinden, wie bezet is en waar iemand te bereiken is. Camera’s hebben een preventieve werking en helpen een magazijn netjes te houden, voorraadverschillen te voorkomen en fouten op te sporen. Zichtbaar gemonteerde camera’s helpen criminaliteit te voorkomen en als er zich toch iets voordoet de daders zichtbaar te maken.

Meekijken vanaf scherm of mobiel
De camerabeelden zijn live mee te kijken op een normale LED-tv of computermonitor die in het pand gehangen kan worden, maar ook vanaf telefoon of tablet. Meekijken kan zowel binnen als buiten het bedrijfspand.

Gemakkelijke installatie
Moderne beveiligingscamera’s maken gebruik van dezelfde netwerkkabels als de computers in een bedrijf dus bekabeling hoeft maar 1 keer worden aangelegd. Doordat tegenwoordig de switches in een computernetwerk ook stroom kunnen leveren via de netwerkkabels, kunnen beveiligingscamera’s strak gemonteerd worden zonder extra stopcontacten of adapters.

Video: Beelden van de beveiligingcamera’s zijn te bekijken op tablet, telefoon, computer of een scherm in jullie bedrijf.

Zuivere 4K beeldkwaliteit
Wij leveren camerasystemen van het merk Hikvision. Hikvision is de wereldwijde marktleider op het gebied van beveiligingscamera’s en levert camera’s met een spatzuivere 4K-beeldkwaliteit.

Opname
Standaard installeren we een NVR-recorder. Dit is een moderne opnamerecorder die alle camerabeelden opslaat op een harddisk. Beelden van de camera’s kunnen meerdere dagen teruggekeken worden en bij een incident overgezet worden naar een computer of telefoon.