Telefoonnummers

Bestaande telefoonnummers meenemen

Als je bedrijf al beschikt over telefoonnummers van KPN, Ziggo of een andere aanbieder dan kun je deze meenemen als je overstapt naar onze VoIP-pakketten. Het maakt niet uit of dit analoge lijnen, ISDN-lijnen of bestaande VoIP-nummers zijn. Wij porteren de nummers voor je zodat je deze in onze omgeving kunt gebruiken.

Regionale telefoonnummers 0229-, 020-
Een regionaal nummer zorgt voor herkenning: De beller kan aan je telefoonnummer zien in welke regio je bedrijf is gevestigd. 0229 voor de regio Hoorn, 020 voor de regio Amsterdam, enz. Wij leveren telefoonnummers uit alle Nederlandse regio’s.

Landelijke 085- en 088- nummers
Een 085- of een 088- nummer is een telefoonnummer dat niet gebonden is aan een regio. Dat betekent dat de vestigingsplaats van het bedrijf niet af te leiden is aan het telefoonnummer. Dit is prettig voor bedrijven met meerdere vestigingen of bedrijven die een landelijke uitstraling willen hebben.

Per stuk of per nummerblok
Wij kunnen telefoonnummers per stuk of per nummerblok (10 of 100) leveren. Een nummerblok is een aansluitende rij met telefoonnummers. Bijvoorbeeld 0229-744060, 0229-744061, 0229-744062, enz. Hiermee kun je al je medewerkers een direct telefoonnummer geven. Of je kunt verschillende filialen een opeenvolgend nummer geven. Of je kunt je afdelingen een opeenvolgend telefoonnummer geven: verkoop, administratie en service krijgen op deze manier een direct toegangsnummer.

Ook speciale wensen op het gebied van VoIP-nummers kunnen we vrijwel altijd invullen. Zo bieden we ook Internationale telefoonnummers aan en 0800 of 0900 nummers. Heeft je onderneming hierin interesse, neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Herman Meijer

Herman MeijerSysteembeheer - Blue ICT