Pc’s en laptops

Wij zorgen ervoor dat je veilig, snel en beschermd kunt werken

Bedrijven met tussen de 2 en 75 werkplekken, zijn bij Blue ICT aan het juiste adres voor het beheer of de aanschaf van Pc’s en laptops. Wij zorgen ervoor dat je veilig, snel en beschermd kunt werken, regelen op tijd de upgrades en indien nodig vervangen we je apparatuur. Ook voor reparaties bij schade kun je bij ons terecht.

Blue ICT zorgt voor het onderhoud en goede documentatie
Succesvol werken begint met goede documentatie! Wij regelen de licenties voor jouw software, beheren de wachtwoorden en houden de leeftijd van je apparatuur in de gaten. Zo kunnen wij onderhoudsmomenten inplannen, maar als je dat liever zelf in de hand houdt kunnen wij ook het onderhoud verzorgen op afroep van de klant. En niet te vergeten, wij zorgen ook voor de upgrades. Want we weten toch allemaal dat productieve werknemers sneller werken met een goede upgrade!

Ook buiten kantooruren snelle vervanging van apparatuur
Heb je onverhoopt te maken met diefstal of schade? Blue ICT kan ook buiten kantooruren zo snel mogelijk voor vervanging van je apparaten zorgen. Wij zetten meteen je data over en vernietigen harddisks met gevoelige gegevens. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je belangrijke data kwijtraakt of dat gevoelige informatie in verkeerde handen terecht komt.

Bij schade regelen wij vervanging van je apparaten en recovery van je data
Bij problemen in een bedrijf zoals diefstal, brand waterschade, stroomuitval of piekspanningen, zorgen wij voor een recovery van alle data, zodat je niets kwijt bent. We vervangen direct je apparatuur en maken een inventarisatie voor de verzekering. Zo kunnen jij en je werknemers gewoon doorwerken, alsof er niets is gebeurd!

Bespreek met ons de mogelijkheden voor jullie bedrijf
Kortom, volop mogelijkheden bij Blue ICT om veilig, snel en goed beschermd op je Pc’s en laptops te werken. Neem contact met ons op om te bespreken wat de beste oplossingen voor jouw bedrijf zijn.

Veilig werken op goed beschermde Pc’s en laptops
Blue ICT zorgt dat je Pc’s en laptops goed beveiligd zijn tegen virussen en hackers en indien nodig verwijderen wij de virussen van je computers. Ook nemen wij je het gebruikersbeheer uit handen en regelen de wachtwoorden en rechten voor jouw werknemers. Zo ben je als bedrijf altijd verzekerd van een veilige werkomgeving. En natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om een veilige back-up te maken, zodat je zeker weet dat je nooit data kwijtraakt.

Wij upgraden, indien nodig, jouw bestaande apparatuur
Zijn je computers in de loop van de tijd steeds trager geworden? Geen probleem voor Blue ICT! Wij maken ze weer sneller door overbodige software te verwijderen, zonder dat jij iets belangrijks kwijtraakt. En als er nog verouderde besturingssystemen op je Pc’s of laptops staan, dan upgraden wij die voor jullie!

Blue ICT zorgt dat jullie stabiel en snel kunnen werken
Om je Pc’s en laptops zo snel en stabiel mogelijk te houden, kunnen wij ze opschonen door alle overbodige pakketten te verwijderen. Indien nodig zorgen wij voor een geheugenuitbreiding zodat je altijd kunt vertrouwen op snelle en stabiele apparatuur.

Beheren van computers en laptops kan ook zonder contracten. Wij geven advies hoe de omgeving veilig en snel blijft. Jullie bepalen zelf welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Jacco Komijn

Jacco KomijnProjecten - Blue ICT

Video: We kunnen jullie werkplekken leveren en beheren. Zowel Windows als Mac computers kunnen we centraal beheren en beveiligen.