Voordelen

De goedkoopste en makkelijkste oplossing om met het vertrouwde Office in de cloud te werken

Het grootste voordeel van Microsoft 365 is dat het de goedkoopste en makkelijkste oplossing is. Zonder meer kosten heb je gewoon het vertrouwde Office van Microsoft, aangevuld met alle hulpmiddelen die je nodig hebt als je in de cloud wilt werken. Je betaalt iedere maand een vast bedrag en komt niet voor verrassingen te staan. Ook updates en nieuwe versies van Office zitten in dat bedrag inbegrepen. De tijd voor deze werkzaamheden is niet bij het bedrag inbegrepen.

Met Microsoft 365 bespaar je ook enorm op de kosten van een mailserver. Die heb je namelijk niet meer nodig omdat in het pakket Exchange online zit. Dit is de server van Microsoft waar al je Outlook toepassingen op draaien. Vroeger was een dure investering in een server alleen weggelegd voor grote bedrijven. Met Microsoft 365 kunnen ook kleine bedrijven een eigen server hebben. Deze is gewoon verkrijgbaar als abonnement bij Microsoft. Exchange online is schaalbaar en dus makkelijk uit te breiden als je bedrijf groeit en er meer gebruikers komen.

Een ander groot voordeel is natuurlijk de enorme flexibiliteit die Microsoft 365 biedt. Zijn werknemers vaak op pad of in het buitenland? Van de afstand zul je niets merken als je met Microsoft 365 werkt. Alles gaat gewoon door: het e-mail verkeer, het delen van agenda’s, maar ook de geplande vergaderingen kunnen vrij makkelijk online plaatsvinden via chatgesprekken of videovergaderingen. Documenten kunnen gedeeld worden via SharePoint dus de onderlinge communicatie binnen het bedrijf zal niets aan snelheid verliezen. Daarnaast zijn er Office Apps en Office Online die het mogelijk maakt om Office software te gebruiken op plaatsen waar je niets mag installeren, zoals een internetcafé.

Image_StayConnected_430x230

Eenvoudig samenwerken

Werk waar je ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met je team. Wanneer er werk verzet moet worden, kun je vertrouwen op Microsoft 365.

Werken met verschillende apparaten

Met bepaalde abonnementen kan 1 gebruiker Office op maximaal vijf Pc’s of Macs, vijf tablets (iPad, Windows of Android) en telefoons installeren en de installatie snel overzetten naar nieuwe apparaten wanneer dat nodig is.

Er zijn verschillende oplossingen te koop waarmee je kunt werken in de cloud. Microsoft 365 heeft het voordeel dat het hetzelfde werkt als Word, Excel en Outlook zoals we al jaren gewend zijn te gebruiken.

Herman Meijer

Herman Meijeronline diensten - Blue ICT

office365 header4

Bij Blue ICT is het gebruik van Microsoft 365 veilig
Veiligheid staat bij de meeste bedrijven voorop en terecht! Het laatste wat je wilt is toch dat jouw data en bedrijfsgevoelige gegevens gehackt worden? Of dat je hele systeem besmet raakt met een virus? Bij Blue ICT hoef je je daarover geen zorgen te maken. Opslag van data in Microsoft 365 is automatisch beveiligd met virusscanners en firewall. Alleen jouw werknemers hebben toegang tot de programma’s die zij nodig hebben. Voor buitenstaanders is deze toegang onmogelijk. Je kunt zelfs per gebruiker de toegangsrechten aanpassen. Niet iedere werknemer hoeft immers overal bij te kunnen. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak om eens bij ons langs te komen, dan kunnen wij je precies laten zien hoe veilig het werken met Microsoft 365 is.

Overal werken met de vertrouwde hulpprogramma´s

Met Microsoft 365 beschik je over de toepassingen waarmee je vertrouwd bent en heb je altijd toegang tot jullie bestanden, altijd up-to-date. Dus online of offline, achter je bureau of onderweg, vanaf je Pc, Mac, iPad®, Android™-tablet of telefoon heb je altijd en overal toegang tot de gegevens die u nodig hebt.

02_cloud_01_section1

In 2015 is mijn bedrijf getroffen door een brandschade. Blue ICT heeft mijn data toen veilig gesteld en de apparatuur vervangen. Dit was gelijk het moment dat ik ben overgestapt naar Microsoft 365. Mijn data staat nu extern opgeslagen. Dit is veiliger en maakt het werken flexibeler.”

Olaf KnaapAuxilium, specalist in schuldhulpverlening

02_cloud_section3

De Microsoft 365 oplossing op maat
Blue ICT maakt graag vrijblijvend een afspraak om de verschillen tussen de Microsoft 365 pakketten te laten zien. We brengen jullie wensen en behoeften in kaart en kijken zo samen wat de meest geschikte oplossing is voor jullie bedrijf. Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen!

• Overal en altijd gewoon doorwerken met Microsoft 365
• Overal toegang tot mail, agenda’s en documenten
• Blue ICT zorgt voor absolute veiligheid en bescherming
• Microsoft 365 heeft verschillende versies