Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365, alle vertrouwde programma’s van Microsoft Office

Microsoft 365 is een verzamelpakket van alle vertrouwde Microsoft producten. Zo zit het volledige Office 2013 pakket dat normaal op PC of laptop wordt geïnstalleerd erin, met alle vertrouwde Microsoft programma’s als Word, Excel en Outlook.

Daarnaast bevat Microsoft 365 de online versies van deze pakketten, zodat je ze overal kunt gebruiken. In Microsoft 365 zit bovendien het gebruik van de Microsoft apps, waardoor je ermee op mobiele apparaten kunt werken.
Ook One Drive, de cloud opslag van Microsoft wordt meegeleverd met Microsoft 365. En natuurlijk Exchange online, de uitgebreide emailserver van Microsoft.
Zo maak je met Microsoft 365 jouw bedrijf tot een snelle flexibele organisatie, die aan alle verwachtingen kan voldoen en goed inspeelt op de eisen van deze tijd. Microsoft 365 is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de nieuwste updates van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen jij bepaalt wie er bij de bestanden kan, voor buitenstaanders zijn ze niet toegankelijk.

Blue ICT wil graag met jou de mogelijkheden bespreken en kijken welk pakket van Office 365 het meest pas bij de situatie in jouw bedrijf. Tenslotte is ieder bedrijf anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften. Blue ICT wil met Microsoft 365 graag op jouw specifieke situatie inspelen.