Referenties

Dance Valley Festival trekt jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers uit verschillende landen

Dance Valley festival vindt elke zomer plaats in Spaarnwoude, tussen Amsterdam en Haarlem. Dance Valley festival is een outdoor evenement dat in een vallei opgebouwd wordt waar geen stroom- en internetverbindingen aanwezig zijn.

Organisator UDC Events werkt volledig in de cloud en linkt met partners voor ticketscansystemen, consumptiemuntenverkoop, vip en crew checkin, pinapparatuur, parkeerautomatisering, pendelbusdiensten en productiewerkzaamheden.

business 2 consumer evenementen outdoor gastencheck-in elektronisch betalen e-ticketing onsite parkeersystemen

Leverancier The Harbour Club, Waldorf Astoria en Gassan Diamonds

Spataro heeft een grote productielocatie voor relatiegeschenken, bonbons en desserts in Zwaag. Zij bedienen hiermee landelijk een netwerk met B2B klanten met premium-chocoladeproducten. Tevens hebben zij winkels in het centrum van Hoorn en Amsterdam waar consumenten zelf de producten kunnen bekijken of kopen of direct kunnen gebruiken in de lounges. Nieuwe locaties zijn gepland. Kassasysteem in samenwerking met Leza.

business 2 consumer Business 2 business retail food

Landelijke e-business bezorging die extra diensten vraagt

Dutchned heeft een hoofdkantoor in Zwaag en rijdt landelijk met ruim 40 vrachtwagens om grootformaatzendingen te leveren. Klanten zijn onder andere de Eekhoorn, Karwei, Keukenloods en vele andere bekende landelijke formules. Dutchned heeft een eigen planningssysteem dat gelinkt is aan hun klanten en heeft in Zwaag een callcenter dat contact houdt met de eindklant.

business 2 consumer Business 2 business delivery planning e-commerce landelijk netwerk onsite diensten