Voordelen

exchange online 3

Met Exchange online kun je optimaal samenwerken met je collega’s

Je wilt als bedrijf dat de medewerkers snel en doelgericht kunnen communiceren, afspraken voor elkaar kunnen inplannen en bij afwezigheid de lopende zaken snel van elkaar kunnen overnemen?

Bespreek dan met Blue ICT de ongekende voordelen van Exchange online. Deze dienst biedt kleinere bedrijven nu ook de mogelijkheden, die vroeger alleen toegankelijk waren voor grote organisaties.

Maak kennis met de voordelen van Exchange online
Exchange online kun je helemaal inrichten zoals je dat wenst. En zoals dit het beste past bij jouw situatie. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de agenda te delen, of juist alleen de contactpersonen. Of alles, mail, agenda en contactpersonen. In de agenda kun je er weer voor kiezen om privé afspraken af te schermen.

Delen van agenda’s
Doordat je elkaars agenda kunt delen, kun je voor elkaar afspraken inplannen. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar iemand is en een vervolgafspraak in de buurt plannen. Het bespaart een hoop gebel en overleg, je plant gewoon de afspraak meteen voor je collega in.

Delen van elkaars mail
Dit is met name handig als een collega afwezig is en jij zijn zaken snel moet overnemen. Je weet meteen wat er speelt en kunt de mail namens je collega beantwoorden. De klant zal er verder niets van merken als je dat niet wilt.

hosted exchange
Exchange_Online_Emailing_Services_Devices_352x192

Delen van contactpersonen
Binnen een bedrijf kun je contactpersonen met elkaar delen. Iedereen kan over een actueel relatiebestand beschikken.

Naadloze synchronisatie tussen al je apparaten
Exchange online kun je synchroniseren met al je apparaten. Dus ook met je telefoon of tablet. Deze synchronisatie werkt echt perfect en het is zelfs zo dat je Verzonden items altijd overal op al je apparaten te zien zijn. Voorheen zag je die alleen terug op het apparaat waar vandaan je het bericht verzonden had. Ook als je iets verwijdert, is het meteen overal weg en heb je dus geen dubbel werk.

Exchange is schaalbaar, als je groeit
Als je bedrijf groeit en er komen meer gebruikers bij kun je die heel eenvoudig toevoegen aan je abonnement.

Exchange online wordt automatisch geback-upt
Je complete mailomgeving, adresboek, takenlijst en agenda’s worden automatisch geback-upt. Ook bij diefstal of problemen met je computer kun je je bestanden altijd terugvinden.

Exchange kan als archief dienen voor je mail
Je wilt checken wat er ook alweer precies speelde of was afgesproken? Dat is dus geen probleem met Exchange online. Je kunt je e-mails heel makkelijk archiveren. Ze staan veilig en er is veel opslag ruimte.

Exchange online is professioneel en veilig
Door een abonnement af te nemen heb je verder geen extra kosten en zorg over virus- en spambescherming.

Safe cloud computing concept

Blue ICT bekijkt met jou hoe we Exchange online zo slim mogelijk kunnen inzetten.

De mailserver Exchange online is aan te passen aan de situatie binnen jouw bedrijf. Blue ICT kijkt graag vrijblijvend met jou welke vorm het meest geschikt is. We inventariseren het aantal gebruikers, de intensiviteit van je mailverkeer en het gebruik van mobiele apparaten binnen het bedrijf.

– Exchange online, grote voordelen tegen lage kosten
– Overal op ieder apparaat bereikbaar met exchange online
– Exchange online is veilig en professioneel