Virtuele server

Meer capaciteit en flexibiliteit met een Virtuele Server

Als je webhosting-pakket te klein voor je bedrijf wordt, of je wilt gewoon meer controle, dan is een beheerde of volledig beheerde VPS (Virtual Private Server) de volgende logische stap voor jullie bedrijf. Het biedt je meer vrijheid met root-toegang tot Apache en PHP. Je kunt een SSL-certificaat installeren en je kunt gebruik maken van allerlei andere software. Allemaal zonder te hoeven zorgen voor een fysieke dedicated server.

Op een gedeelde server kun je vertrouwen op de prestaties van het geboden platform. Door voor VPS te kiezen kun je de configuratie kiezen die het best geschikt is voor jouw toepassingen, vereisten en groei. Op een virtuele server kun je heel eenvoudig de websites van je bedrijf hosten (webwinkel, storefront, e-commerce, content, media) maar ook softwaretoepassingen.

Maandelijkse tarieven
Virtuele servers bieden wij als maatwerkoplossing aan waarbij we het pakket geheel kunnen afstemmen op de eisen en behoeften van jouw organisatie. Bel of mail ons voor een vrijblijvend aanbod om jouw serveromgeving bij ons onder te brengen.

Maak kennis met de mogelijkheden
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om je websites op ons serverpark onder te brengen, overweeg je om een virtuele serveromgeving in te laten richten of wil je je bestaande rackserver in een datacenter onderbrengen, kom vrijblijvend een keer met ons praten over de mogelijkheden. Vergelijk ons aanbod vooral ook met andere ICT-aanbieders.

Wil je een goed overwogen keuze kunnen maken, vraag vooral naar de mogelijkheid om zelf de serveromgeving eens in het echt te bekijken. Wij stellen het altijd zeer op prijs als geinteresseerde bedrijven de serveromgeving zelf willen bekijken. Op afspraak bieden wij een bezoek aan naar Evo-Switch in Haarlem om onder begeleiding van een Blue ICT-medewerker het serverpark in het datacenter te gaan bekijken. Op die manier kun je een beeld vormen van hoe het datacenter is opgebouwd, welke voorzieningen aanwezig zijn en hoe er dagelijks gewerkt wordt om een stabiele, veilige en snelle verbinding mogelijk te maken.


IN GESPREK MET BEDRIJVEN

Ingangcontrole festivals

In de periode vanaf 2010 hebben wij voor meer dan 100 Nederlandse evenementen diensten geleverd die gebruikt worden bij het scannen van etickets.

Met alle grote Nederlandse ticketsystemen zoals Ticketservice, Paylogic en Tibbaa hebben wij hierbij samengewerkt.