4G Internet

Snel internet ook als er geen vaste kabels zijn

Voor locaties waar geen glasvezel, geen Ziggo coax en geen koperaders beschikbaar zijn, kunnen we jullie bedrijf een internetverbinding via 4G aanbieden. We plaatsen dan een 4G router. Hierin zit een simkaart die van hetzelfde netwerk gebruik maakt als een normale iphone. Vanaf de 4G router kunnen we al jullie apparaten aansluiten met een netwerkkabel of via wifi. Zo kunnen we veel verschillende apparaten met 1 router verbinden met internet.

Voor tijdelijke locaties
Kermisattracties, bouwplaatsen, portacabins, kleine en middelgrote festivals kunnen de 4G verbinding gebruiken om pinapparaten, laptops, vaste pc’s, tablets, ticketscanners, kassasystemen enzovoort aan te sluiten. Zo kan uw bedrijf ook op niet-vaste locaties in de cloud werken, betalingen verwerken en de Office programma’s gebruiken die jullie medewerkers ook op het normale kantoor gewend zijn te gebruiken.

Als tweede verbinding om storingen op te kunnen vangen
VDSL, Ziggo coaxinternet en glasvezel zijn in Nederland betrouwbare verbindingen. Echter ook bij deze netwerken kan een storing optreden door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden of een blokkade na virusinfecties. Om voorbereid te zijn om ook bij uitval van uw hoofdverbinding door te kunnen werken, kunnen we jullie bedrijf voorzien van een extra 4G-verbinding. Bij uitval van VDSL / Coax / Glasvezel kunnen jullie medewerkers door blijven werken via 4G.

Voor onderweg in auto’s, vrachtwagens en boten
Wij hebben veel ervaring met het gebruik van 4G routers in voertuigen. Voor inbouw hiervan werken wij samen met het bedrijf Totalcarhifi in Zwaag.

Een 4G router kan zo klein geleverd worden dat hij vrijwel onzichtbaar weggewerkt wordt in het dashboard van een normale personenauto, vrachtauto of boot. Daarnaast kunnen we verschillende mogelijkheden aanbieden met extra stroomvoorziening zodat de 4G router ook blijft doorwerken als het voertuig stilstaat zonder dat de accu van het voertuig hierdoor leeg raakt.

Met 4G in jullie voertuigen kan probleemloos wifi gebruikt worden op meerdere computers, telefoons en tablets. Daarnaast kan het gebruikt worden voor streaming video, muziek, alarmvoorzieningen, camerabeelden, enzovoort.


IN GESPREK MET BEDRIJVEN

225

        Around the World

Mobiele pinapparaten werken over het algemeen goed voor kermisattracties. Bij grote
drukte kan 4G overbelast raken en wordt de pin instabiel. In samenwerking met het
bedrijf At-inet sloten we de attractie Around the World zijn pinterminals op
satellietinternet aan voor stabiele verbindingen.