Art of Automation glasvezel

Zakelijk glasvezel met gegarandeerde snelheden

Art of Automation is een Hoorns bedrijf dat in 2019 een eigen glasvezelnetwerk heeft gelegd voor zakelijke klanten. Inmiddels is het netwerk sterk gegroeid en heeft Art of Automation glasvezel liggen op bedrijventerreinen in Hoorn, Zwaag, Hollands Kroon, Edam, Haarlem, Medemblik, Purmerend, Castricum, Stede Broec, Drechterland, Koggenland, Alkmaar, Opmeer en Heerhugowaard.

Art of Automation onderscheidt zich door verbindingen te leveren die 1:1 zijn. Dit in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders waar de aangeboden snelheid een maximum snelheid is omdat dit wordt verdeeld over een groep andere bedrijven.

Alle verbindingen van Art of Automation zijn gratis voorzien van een 4G-simkaart die in de modem zit. Glasvezel is een zeer stabiele en betrouwbare verbinding en de kans op uitval is minimaal. Mocht de glasvezel toch een keer beschadigd raken door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden, dan neemt de simkaart de verbinding direct over. De internetsnelheid is dan wel lager maar jullie bedrijf blijft bereikbaar met mail, telefonie, alarm en pin.

Video: Wij kunnen zakelijk glasvezel leveren op alle bedrijventerreinen in deze regio.

Glasvezel direct beschikbaar op deze bedrijventerreinen

De voordelen van glasvezel

– Gratis zakelijk glasvezelmodem.

– Tot 01-07-2022 geen eenmalige graafkosten (normale prijs EUR 1950 excl. BTW). Voorwaarde is dat uw pand zich aan de glasvezelring bevindt. Voor verder afgelegen locaties kan een eenmalige bijdrage van toepassing zijn.

– Glasvezel in uw eigen meterkast of patchkast afgemonteerd.

– Art of Automation levert zuivere verbindingen zonder overboeking. De snelheid wordt voor uw bedrijf gereserveerd en wordt niet gedeeld met andere bedrijven.

– De uploadsnelheid is dezelfde snelheid als de downloadsnelheid. Dit in tegenstelling tot koper of coax-verbindingen waar de upload snelheid maar 20% is van de downloadsnelheid.

– Gratis 4G simkaart in uw modem. Neemt de verbinding direct over in het geval dat de verbinding toch een keer uit zou vallen.

We merken een steeds groter wordende vraag naar snelle verbindingen. Bedrijven werken vaak in de cloud of willen dat in de komende jaren gaan doen. Er is vraag naar camerabeelden op locatie en ik krijg vaak businesscases over het koppelen van vestigingen.

 

In feite kun je met glasvezelinternet alles via internet laten lopen: alarm, pin, telefonie, online backup, enzovoort.

Kevin Pietersen

Kevin PietersenBlue ICT

Wij sluiten jullie bedrijf aan op glasvezel

Wat past bij mijn bedrijf?

Video: David Jacobs van Art of Automation legt uit hoe ondernemers verbindingen van verschillende providers kunnen vergelijken.

Onze gasten staan bij ons centraal en faciliteren we daarom zo goed mogelijk. Een voorbeeld hiervan is dat wij gratis internet aanbieden aan al onze gasten. Met de komst van het nieuwe netwerk van Art Of Automation, heeft ons hotel de beschikking over zeer grote bandbreedte en is het gebouw volledig redundant aangesloten en dat allemaal voor een normale prijs.

Gert van der ValkGeneral Manager
Van der Valk Hotel, Hoorn

Veel gestelde vragen

1. Ik ben al vaker benaderd voor glasvezel internet op dit bedrijventerrein.
Dat kan. Er zijn meerdere partijen die een “vraagbundeling” in deze regio hebben uitgevoerd. Een vraagbundeling is een onderzoek waarbij men bedrijven laat intekenen voor een glasvezelaanbod om te onderzoeken of er voldoende aansluitingen te realiseren zijn om het project kostendekkend te laten zijn.

Art of Automation heeft dit netwerk al rond en kan nieuwe bedrijven in de meeste gevallen binnen 3 tot 5 weken aansluiten.

2. Ik heb goedkope aanbiedingen van andere partijen ontvangen met onwaarschijnlijk hoge snelheden.
Er worden vaker acties gecommuniceerd met snelheden van bijvoorbeeld 1Gb/s voor een hele lage prijs. Het gaat in dit geval echter om een maximum snelheid op een verbinding die qua snelheid wordt gedeeld met een groep bedrijven. Met andere woorden: Als het druk is op het netwerk zal de snelheid inzakken.

Art of Automation heeft geen overboeking, levert een 1:1 verbinding en heeft zowel voor upload als voor download de bandbreedte per aansluiting gereserveerd.

3. Is glasvezel geschikt voor telefonie, alarm, pin, camerasystemen?
Ja, dat kan er op aangesloten worden. Onze adviseur bekijkt graag met u de situatie bij uw onderneming om een goed advies te geven.

4. Wat als ik nu niet mee doe en ik wil later toch een glasvezelverbinding laten aansluiten voor mijn bedrijf?
Dat kan. Tot 01-07-2022 is er een actie van toepassing om nieuwe aansluitingen die aan de ring liggen zonder eenmalige bijdrage aan te sluiten. Daarna geldt een bijdrage in de graafkosten.

4. Wat als ik nu niet mee doe en ik wil later toch een glasvezelverbinding laten aansluiten voor mijn bedrijf?
Dat kan. Tot eind 2022 is er een actie van toepassing om nieuwe aansluitingen die aan de ring liggen zonder eenmalige bijdrage aan te sluiten. Daarna geldt een bijdrage in de graafkosten.

5. Is deze glasvezel echt glasvezel tot in mijn pand of hebben we het hier over een glasvezel in de straatkast en is het laatste stuk tot mijn bedrijf van koper?
De Art of Automation glasvezelverbindingen zijn volledig glasvezel tot in uw meterkast (of patchkast) als glasvezel afgemonteerd. De glasvezelkabels komen fysiek in uw pand binnen.

6. Wij hebben speciale wensen voor onze verbinding. Wat kunnen we het beste doen?
Als uw bedrijf speciale wensen heeft zoals het koppelen van vestigingen, een snelheid van 1 Gb/s of meer, koppeling met een datacenter, het delen van de verbinding binnen een bedrijfsverzamelgebouw, enz enz. bel ons. We doen u graag een aanbod op maat. Telefoon: 0229-744060 en vraag naar Jacco Komijn.

7. Wij hebben al glasvezel via KPN. Wij willen graag overstappen omdat Art of Automation een hogere snelheid aanbiedt. Wij zitten nog aan een contract vast. Wat kan ik doen?
Wij kunnen een advies geven voor een makkelijke overstap. Wij kunnen het contract pas in laten gaan bij einddatum KPN. U betaalt dan geen dubbele maandkosten.

8. Wat gebeurt er als ik op glasvezel ben aangesloten en de glasvezelkabel wordt bij graafwerkzaamheden geraakt en valt uit?
Die kans is bijzonder klein omdat de glasvezel een veel zwaardere mantel heeft dan normale koperkabels. Mocht dit toch gebeuren dan neemt de 4G-backup de internetverbinding over. Wij bieden als enige aanbieder in deze regio gratis op alle glasvezellijnen een ingebouwde 4G-backup. Alle routers zijn standaard voorzien van een SIM-kaart.

Wij helpen jullie bedrijf naar een snelle verbinding

Graag informeren we jullie bedrijf over de mogelijkheden voor snel zakelijk glasvezel.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Contactpersoon (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Opmerkingen

  Zonder een snelle en stabiele internetverbinding kan mijn bedrijf niet functioneren! Ons complete bedrijf werkt in de cloud. Wij zijn hierdoor volledig afhankelijk van onze internetverbinding.

   

  Dankzij de uitstekende oplossingen van Art Of Automation, zijn wij verzekerd van een ultiem snelle en betrouwbare internetverbinding.

  Tim Roemer

  Tim RoemerCEO Social Blue, Hoorn