Back-up in de cloud

Eenvoudig en veilig een back-up in de cloud

Met back-up in de cloud worden er eenvoudig via internet back-ups gemaakt van jullie bestanden. Wij slaan jullie gegevens en documenten veilig op en wij kunnen ze indien nodig weer eenvoudig terughalen. Je geeft als bedrijf zelf aan van welke bestanden een back-up gemaakt moet worden. Onze dienst “Back-up in de cloud” zorgt er dan voor dat een automatische back-up gemaakt wordt binnen de ingestelde tijden (bijvoorbeeld tussen 22.00 uur en 07.00 uur).

Bestanden veilig opslaan
Bestanden worden door Back-up in de cloud gecodeerd verzonden en opgeslagen. Daarnaast werkt het platform waar wij gebruik van maken met twee verschillende datacentres. In het geval van een incident in een datacenter, zijn de gegevens toegankelijk via het tweede datacenter.

Voor servers, Pc’s en laptops
Back-up in de cloud kunnen wij installeren op Windows servers, Windows Pc’s, Windows laptops, iMacs en Macbooks.

Risico’s van dataverlies
Het gebeurt in vrijwel elk bedrijf wel eens: een map die per ongeluk wordt verwijderd, een Excelsheet die verkeerd wordt overschreven, een laptop die gestolen wordt of een harddisk die uitvalt. Een back-up die snel beschikbaar is, kan op deze momenten verdere schade voorkomen.

Brand of waterschade
Wij hebben in de afgelopen jaren vele grote en kleinere schades meegemaakt bij klanten en relaties van ons zoals de brand bij Bestsellers in Zwaag (2007), afbranden complete vestiging Edmon keukens in Amsterdam Noord (2009), brand bij Van der Laan / Snel Motorsport / Auxilium schuldhulpverlening in Zwaag (2015), brand bij restaurant Maneki in Hoorn (2015), enz. Ook als het vuur niet direct bij de computers of servers was gekomen, waren roet- en waterschade vaak oorzaak van onherstelbare schade aan de harddisks.