Wifi netwerken

Een veilig en betrouwbaar Wifi netwerk

Wifi, oftewel draadloos internet, is één van de mooiste technische uitvindingen binnen de ICT branche. Steeds vaker bieden openbare gelegenheden zoals luchthavens, treinstations, restaurants, maar ook bedrijven, hun bezoekers de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van hun draadloos netwerk. Zo kun je als gast even je mail checken of bijvoorbeeld de krant lezen.

Video: Snel en stabiel wifi in bedrijfspand, kantoor, winkel en horeca.

Blue ICT verzorgt voor jouw bedrijf een veilig en betrouwbaar Wifi netwerk
Wil jij als bedrijf ook een goed betrouwbaar Wifi netwerk? Blue ICT kan het voor je regelen. Wij maken het veilig, door gebruik van wachtwoorden, en we kunnen bovendien zorgen dat er in het hele bedrijf voldoende signaal is, waardoor men ook echt overal gebruik kan maken van het Wifi netwerk.

Overal in het bedrijf een sterk Wifi signaal
Zijn er ruimtes in je bedrijf waar het Wifi signaal niet goed doorkomt? Ook dat is voor Blue ICT geen probleem! Wij sporen het op en zorgen dat het signaal opgevoerd wordt. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld sterkere zendapparatuur toepassen.

Zet je Wifi netwerk in als marketingtool
We kunnen een encryptie instellen, dan is het signaal gecodeerd en kan niet iedereen het zomaar ontvangen. Je moet dan eerst naar een inlogpagina gaan om gebruik te kunnen maken van het Wifi netwerk. Dit zie je vaak in hotels, treinen en op luchthavens. Ook social Wifi kan een interessante mogelijkheid zijn voor jouw bedrijf. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw klanten vragen om jouw facebook pagina te liken of zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Daarna kunnen ze dan gratis gebruik maken van jouw Wifi netwerk. Zo zet je het Wifi netwerk in als een handige marketingtool.

Maak een handige scheiding tussen bedrijfsnetwerk en gasten netwerk
Om jouw Wifi netwerk veilig en beschermd te houden, kunnen wij een gasten netwerk voor je aanmaken. We maken een scheiding tussen het eigen bedrijfsnetwerk en het gasten netwerk. Het gasten netwerk heeft beperkingen, een firewall en de gegevens worden afgeschermd. Dit betekent dat gasten bijvoorbeeld, als jij dat zo wilt, geen e-mail kunnen versturen, alleen ontvangen.

Wat zijn de Wifi mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Wil jij dat jouw gasten in jouw bedrijf gebruik kunnen maken van internet? Of vinden jullie het zelf handig om overal met mobiele apparaten op het internet te kunnen? Neem dan contact op met Blue ICT. Wij verzorgen een snel en veilig Wifi netwerk tegen geringe kosten.

Een goed wachtwoordbeheer schermt je Wifi netwerk optimaal af
Blue ICT kan voor jullie het wachtwoordbeheer voor je verzorgen om zo je Wifi netwerk af te schermen tegen ongewenste applicaties. Zo houd je zelf grip op jouw netwerk, ook als bezoekers er gebruik van maken.