Bekabeling

Snel en stabiel werken, dat gaat alleen met een goed aangelegde netwerkbekabeling

Snel en stabiel werken gaat alleen met een goed aangelegde netwerkbekabeling. Wifi is weliswaar een hele mooie techniek, maar moet gezien worden als een toevoeging voor mobiele apparaten. Naast Wifi moet je eigenlijk voor iedere werkplek een goede kabelverbinding hebben. Wifi is kwetsbaar voor invloeden van buitenaf zoals hackers. Ook kan de werking van Wifi storen door bijvoorbeeld een betonnen vloer in het gebouw. En als je met teveel gebruikers op een Wifi netwerk zit, wordt de verbinding langzaam. Met een goede kabelverbinding naast je Wifi, vang je deze nadelen prima op.

Wat kan Blue ICT voor je doen?
Blue ICT kan voor jouw bedrijf de volledige bekabeling verzorgen. Wij maken een unieke kabel naar elke Pc en telefoon en werken alles netjes weg, zodat jouw kantoor een verzorgde uitstraling heeft. Zo heb je naast de Wifi verbinding altijd een snel stabiel netwerk voor de vaste werkplekken.

Maak gebruik van een Patchkast voor optimale bekabeling
Een patchkast is een centrale kast, ook wel serverkast genoemd, waar alle bekabeling van de muuraansluitingen samenkomt. Dit zorgt voor een veilige bekabeling, voorkomt storing en het is bovendien netjes en overzichtelijk. Met een Patchkast kun je een aansluiting, indien nodig, gemakkelijk wisselen van telefoon naar internet, of omgekeerd. Je hoeft hiervoor geen kabels te vervangen. Dit maakt de bekabeling toekomstvast, als er eens iets verandert sluit je gewoon een andere kabel in de Patchkast aan. Door de nummering is heel makkelijk te zien welke kabel in de Patchkast hoort bij welke muuraansluiting. Patchkasten zijn standaard binnen de branche en dus makkelijk over te dragen aan een andere medewerker of ICT bedrijf. Nog een groot voordeel van de Patchkast is dat alle soorten dataverbinding samen kunnen. De Patchkast of serverkast vormt eigenlijk het hart van jouw bedrijf!

Neem contact op voor de mogelijkheden van bekabeling en patchkasten

Ben je ook geïnteresseerd in veilige bekabeling en de mogelijkheden van een Patchkast? Neem dan eens contact met ons op, wij laten je graag zien hoe het allemaal werkt! Patchkasten zijn er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het aantal werkplekken binnen jouw bedrijf, de gebruikte apparatuur en eventuele groeiplannen, kijken we samen welke patchkast de meest geschikte is voor jullie. Wij kunnen voor het beheer en onderhoud zorgen.