Microsoft 365 onderweg

Met elk apparaat, op elke locatie en op elk moment je bestanden aanpassen

Microsoft 365 geeft je de vrijheid om te werken in Word, Excel en Outlook op elk apparaat, op elke plaats en op elk moment. Je werkt in de Office toepassingen die we al jaren gewend zijn van kantoor. Any device, Anywhere, Anytime.

Met elk apparaat
Met Microsoft 365 kun je niet alleen werken op een Pc of laptop maar ook op een iPad, Android tablet of een telefoon. Er zijn nu speciale versies van Word, Excel, Outlook en PowerPoint die je als app installeert op deze apparaten. Je bestanden zijn naadloos uit te wisselen met de Word, Excel en PowerPoint versies die je op kantoor gebruikt.

Op elke plaats
Door gebruik te maken van Exchange Online heb je je complete Outlook omgeving altijd bij je. Je hebt je hele emailarchief bij de hand zodat je makkelijk dingen terug kunt zoeken, je hebt dezelfde adressen als op je kantoor Pc en afspraken die door collega’s worden ingepland komen direct door op je iPhone of Android toestel.

In tegenstelling tot andere clouddiensten van andere aanbieders, heeft Exchange Online een volledige synchronisatie van je email. Je ziet dus niet alleen de nieuwe berichten maar alle mappen in je Postvak worden naadloos gesynchroniseerd. Dus ook je Verzonden items zijn volledig gelijk en je ziet direct op je kantoor Pc welke berichten je al gelezen hebt op je mobiele telefoon. Bespaar tijd en moeite doordat je niet op twee apparaten mailtjes hoeft te archiveren.

Op elk moment
OneDrive is de veilige, gebruiksvriendelijke cloudopslag van Microsoft. Je kunt je bestanden makkelijk vanaf je computer naar OneDrive slepen zodat je ze ook buiten kantoor direct kunt openen, bewerken en opslaan. Zo kun je ook op locatie bij een klant, thuis of onderweg een offerte maken, een berekening uitvoeren of een presentatie bijwerken.