Werken bij ons

Als ICT je passie is, kom je bij ons tot je recht

Plaatsingsdatum 01-06-2020

Junior systeembeheerder

Je werkt in ons kantoor in Zwaag en hebt per email en telefoon contact met onze zakelijke klanten. Je beantwoordt vragen van klanten en voert eerste lijn support uit. Je lost hard- en software problemen op en denkt mee met de klant voor verbeteringen aan zijn ICT-omgeving.

Over jou:

We verwachten dat jij makkelijk kunt communiceren met allerlei soorten mensen en dat je echt klaar voor ze staat om ze te helpen. We leren je veel over onze producten en diensten en verwachten dat je dat daarna snel in kunt zetten.

We hebben zelf een goed geautomatiseerde omgeving waarin je makkelijk alle klantcontacten in bij kunt houden. Uiteraard denk je goed mee en kun je de prio vragen er goed uit halen zodat deze met de grootst mogelijke spoed worden opgelost.

Je houdt overzicht over alle serviceverzoeken, doet wat mogelijk is om dit te regelen voor onze klanten en de lastige dingen zet je op tijd door aan de technische collega’s (tweede lijns).

We zoeken iemand die langere tijd met ons wil werken en die de komende jaren wil investeren in meer kennis, meer vaardigheden en wil doorgroeien naar een volgende functie bij ons.

Jouw profiel:

  • Je bent sociaal en kunt goed en duidelijk communiceren.
  • Je bent precies, let op details en werkt georganiseerd.
  • Je hebt interesse in computer hardware, Windows en/of Mac software, nieuwe softwarepakketten.
  • Je hebt minimaal basis ICT kennis.
  • Je bent flexibel en ook bereidt een keer iets langer te werken bij drukte. Uiteraard worden deze uren vergoed.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Over Blue ICT:

Blue ICT is een automatiseringsbedrijf dat werkt voor bedrijven in de regio Noord Holland. Wij richten ons op kleine en middelgrote bedrijven met ongeveer 5 tot 70 werkplekken. Deze bedrijven hebben meestal geen eigen systeembeheerders in dienst maar hebben wel behoefte aan snelle oplossingen.

Onze klantenkring is breed en bestaat uit advocatenkantoren, uitzendbureaus, autobedrijven, jachtwerven, winkels, industrie en vele andere branches. Maar wij verzorgen ook ICT diensten voor festivals zoals Dance Valley, beheren de ICT omgeving van grote restaurants en andere bekende horecagelegenheden in Amsterdam en omgeving.

Onze diensten:

Ons pakket diensten is breed en we doen alles om onze klanten hun bedrijf top te laten functioneren door goede, snelle en steeds weer nieuwe ICT-diensten bij ze in te zetten. We onderhouden hun computers en servers, richten cloudomgevingen in, voip telefonie, uitgebreide beveiligingsdiensten en alle denkbare randapparatuur in een zakelijk netwerk.

Wij hebben over heel Noord Holland glasvezellijnen liggen om zakelijke klanten de meest stabiele en toekomstvaste verbindingen te garanderen.

Wij bieden jou:

  • Een prima salaris.
  • Volop mogelijkheden om jouw skills verder te ontwikkelen op het gebied van servers, clouddiensten en netwerken.
  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een jong en dynamisch bedrijf.
  • Jonge collega’s met dezelfde interesse en een hele leuke werksfeer.

Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Soort dienstverband: Fulltime

Reageren:

Stuur een mail met een korte toelichting over jezelf aan: jacco@blueict.nl

over ons foto 2