Partners

Jarenlange ervaring met glasvezelaansluitingen

Art of Automation is een Hoorns bedrijf dat datacenter, infrastructuur en cloudprojecten aanbiedt. Art of Automation is initiatiefnemer van het glasvezelproject en werkt hiervoor samen met regionale partners die geinteresseerde bedrijven informeren over de mogelijkheden en de inschrijvingen verzamelen.

Blue ICT uit Zwaag heeft een lange termijn samenwerking met Art of Automation en heeft jarenlange ervaring met glasvezelaansluitingen van andere aanbieders. Blue ICT kent de markt in Hoorn, Zwaag, Medemblik, Purmerend, Koggenland, Stede Broec en Edam en kan zodoende bedrijven adviseren bij de keuze voor de beste verbindingsoplossingen.

Als uw bedrijf een automatiseringspartner heeft kunnen we hiermee samenwerken om de juiste oplossing voor uw businesscase te vinden.

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwe glasvezelinitiatief in uw regio, neem contact op met Kevin Pietersen van Blue ICT, telefoon 0229-744060 of email kevin@blueict.nl

Folder aanvragen

Ja, stuur mij gratis en geheel vrijblijvend de folder voor zakelijk glasvezel.

  AOA Bord

  Direct contact

  Voor direct contact, bel naar: 0229-744060.

  Blue ICT pakt het project goed op. Dat waardeer ik erg. Juist regionale partners zijn belangrijk om de informatievoorziening en aanvraagverzameling goed te begeleiden.

  Tim Roemer

  David JacobsArt of Automation