Over glasvezel

Zakelijk glasvezel: zo laagdrempelig en financieel aantrekkelijk mogelijk

De missie van Art of Automation is om het gebruik van zakelijke glasvezelinfrastructuur zo laagdrempelig en financieel aantrekkelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk ondernemers, met kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt. Het groeiende aantal verbonden apparaten en de constante vraag naar meer bandbreedte vraagt om een nieuwe manier van denken, zonder afhankelijkheden van bestaande situaties en verouderde technieken. Een aansluiting op dit netwerk levert bedrijven en instellingen tal van nieuwe mogelijkheden en kansen op.

Art of Automation sluit bedrijven aan
Art of Automation zorgt ervoor dat ieder bedrijf binnen het dekkingsgebied de mogelijkheid krijgt om, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven, gebruik te maken van het snelste en betrouwbaarste netwerk van Nederland. Internettoegang wordt standaard geleverd met bandbreedtes variërend van 150 Mb/s tot 10 Gb/s. Hogere bandbreedtes zijn op aanvraag mogelijk. De glasvezelinfrastructuur is zowel geschikt voor hoogwaardige internettoegang als besloten netwerken ten behoeve van bedrijfskritische communicatie buiten het internet om. Ieder aan te sluiten gebied wordt standaard, door middel van twee geografisch gescheiden paden, gekoppeld aan de dubbel uitgevoerde glasvezelbackbone. Daardoor is het mogelijk om iedere aan te sluiten locatie optioneel, tegen bijzonder gunstige tarieven, te voorzien van redundantie. Bovendien stimuleert Art of Automation, vanuit maatschappelijk oogpunt, de sectoren onderwijs en zorg. Hiervoor zijn specifieke proposities ontwikkeld zonder winstoogmerk.

Samenwerking
Art of Automation gelooft in de kracht van samenwerking en het bundelen van individuele kwaliteiten. Om die reden worden de aanleg, de implementatie en het beheer van de infrastructuur door verschillende (regionale) partijen ondersteund. Een voorbeeld hiervan is een strategische samenwerking tussen Art Of Automation en haar partners, waarbij alle aanvragen en adviestrajecten initieel via deze partners verlopen. Blue ICT is partner voor de regio Hoorn, Zwaag, Stede Broec, Medemblik, Purmerend en De Goorn.

De nieuwste technieken

Inmiddels ligt het nieuwe netwerk van Art of Automation op de bedrijventerreinen van Hoorn, Zwaag, Oosterblokker, Grootebroek, Medemblik, Zwaagdijk-Oost, De Goorn, Edam, Purmerend en omstreken.

Folder aanvragen

Ja, stuur mij gratis en geheel vrijblijvend de folder voor zakelijk glasvezel.

  AOA Bord

  Direct contact

  Voor direct contact, bel naar: 0229-744060.

  Onze gasten staan bij ons centraal en faciliteren we daarom zo goed mogelijk. Een voorbeeld hiervan is dat wij gratis internet aanbieden aan al onze gasten. Met de komst van het nieuwe netwerk van Art Of Automation, heeft ons hotel straks de beschikking over een veelvoud van de huidige bandbreedte, is het gebouw volledig redundant aangesloten en dat allemaal voor een normale prijs.

  Gert van der ValkGeneral Manager
  Van der Valk Hotel, Hoorn