Goed nieuws!

Snel en zakelijk glasvezelnetwerk op verschillende bedrijventerreinen

In 2017 heeft een inventarisatie plaatsgevonden door de firma Art of Automation samen met een aantal partners in deze regio naar de behoefte van een snel zakelijk glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Hoorn, Medemblik, Purmerend, Haarlem, Stede Broec, Koggenland en Edam. Tot nu toe zijn er beperkte mogelijkheden voor snel internet op de bedrijventerreinen in deze regio. Met een nieuw zakelijk glasvezelnetwerk kunnen verbindingen behaald worden tot en met 10 Gigabit  per seconden.

Bij deze voorinschrijving moest voor Art of Automation een minimum aantal bedrijven inschrijven om de investering mogelijk te maken en het project doorgang te laten vinden. Inmiddels is het minimum aantal bedrijven behaald en gaat de uitrol van het glasvezelnetwerk op deze bedrijventerreinen sowieso plaats vinden.

Op dit moment (zomer 2018) worden de laatste vergunningen rond gemaakt en vanaf september 2018 zullen de graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. De bedrijventerreinen in Hoorn / Zwaag, Medemblik / Zwaagdijk, Purmerend, Haarlem, Stede Broec, Koggenland en Edam zullen worden voorzien van de nieuwe glasvezelinfrastructuur. In het vierde kwartaal van 2018 zullen dan de bedrijven worden aangesloten.

Folder aanvragen

Ja, stuur mij gratis en geheel vrijblijvend de folder voor zakelijk glasvezel.

AOA Bord

Direct contact

Voor direct contact, bel naar: 0229-744060.

Zonder een snelle en stabiele internetverbinding kan mijn bedrijf niet functioneren! Ons complete bedrijf werkt in de cloud. Wij zijn hierdoor volledig afhankelijk van onze internetverbinding. Dankzij de uitstekende oplossingen van Art Of Automation, zijn wij verzekerd van een ultiem snelle en betrouwbare internetverbinding.

Tim Roemer

Tim RoemerCEO Social Blue, Hoorn