KPN Glasvezel

Zeer stabiel en snel internet met gelijke snelheden voor uploaden en downloaden

Zakelijk Glasvezel is op veel bedrijventerreinen in Noord Holland inmiddels verkrijgbaar. Glasvezel is zeer stabiel en biedt een gelijke snelheid voor downloaden en uploaded.

Glasvezel is geschikt voor kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en grote bedrijven. De capaciteit is op te voeren waardoor er eigenlijk geen beperkingen zijn in het aantal werkplekken dat kan aangesloten worden. Glasvezel is te gebruiken voor snel internet, pin-apparaten, alarm, camerasystemen en voip telefonie.

Glasvezel
Standaard
Downloadsnelheid Vanaf 10Mbit/s tot 1 Gbit/s.
Uploadsnelheid Vanaf 10Mbit/s tot 1 Gbit/s.
Geschikt voor internet Ja
Geschikt voor pin apparaten Ja
Geschikt voor alarm doormelding Ja
Geschikt voor voip telefonie Ja
Eenmalige kosten Afhankelijk van locatie
Maandelijkse kosten Richtprijs vanaf EUR 200,- excl. BTW

* Afhankelijk van locatie / postcodegebied.

Afhankelijk van de situatie bij uw bedrijf kunnen er nog kosten zijn voor een zakelijk modem, instellingen in uw netwerk of het aanpassen van de bekabeling. Voor een vrijblijvend compleet advies, komen we graag gratis en vrijblijvend langs om een duidelijk advies te geven.

Ons advies

– Bij het leveren van Glasvezel internet zal er in vrijwel alle gevallen een glasvezelkabel jullie bedrijfspand ingebracht moeten worden. Hiervoor worden graafwerkzaamheden uitgevoerd. De duur van dit traject wordt bepaald door externe partijen zoals aannemer, gemeente (vergunning), etc. Wil je met je bedrijf overstappen op glasvezel, informeer ons dan zo vroeg mogelijk omdat de doorlooptijd van een dergelijk traject 10-15 weken kan duren.