Dropbox for business

Samenwerken met collega¹s
Vrijwel ieder bedrijf is voorzien van een server waarop een centrale opslag van de documenten te vinden is. Medewerkers zijn gewend aan het gemak dat vanaf elke werkplek ingelogd kan worden en dat op de centrale schijf alle documenten kunnen worden gevonden van alle medewerkers. Ideaal want zo kun je ook een offerte openen die door een collega is gemaakt of kun je een serie foto¹s opslaan in de klantmap waar het bij hoort. De eigen server werkt uitstekend zolang de medewerkers zich bevinden in het eigen pand van het bedrijf.

 

Bestanden bereiken buiten het eigen bedrijfspand
Met Dropbox for business kunnen we nog een stap verder gaan. In plaats van het opslaan op de eigen server wordt de gehele datadisk van het bedrijf gekopieerd naar een veilige plek in de cloud. ¹s Avonds nog even thuis verder werken aan een offerte? Onderweg even een Excelsheet openen om een vraag te beantwoorden? Bij een klant op locatie een serie foto¹s verplaatsen naar de centrale opslag zodat alle collega¹s dit direct kunnen inzien? Het kan allemaal op dezelfde makkelijke manier zoals we al jaren gewend zijn dit te gebruiken met een normale server.

 

Bestanden openen en bewerken met elk apparaat
Werken met Word documenten, Excel sheets, foto¹s, muziek, presentaties, Autocad tekeningen, enz is al lang niet meer beperkt tot de traditionele pc of Mac. Dropbox for business is geschikt voor tablets, telefoons, Linux werkplekken, laptops, Macbooks en vrijwel elk ander gangbaar apparaat. Alle versies zijn moeiteloos te combineren zonder extra kosten voor apps of licenties. In tegenstelling tot verschillende andere cloudopslag diensten kost het synchroniseren weinig capaciteit van het apparaat en is er dus geen overlast door vertraging.

 

Alle bestandstypes kunnen worden opgeslagen
Dropbox for business beperkt zich niet tot de bekende Microsoft Word, Excel en Powerpoint bestanden maar biedt geen beperkingen in bestandstypes. Ook als het met minder bekende software is gemaakt, met maatwerk of met sterk verouderde pakketten, als het op een normale server opgeslagen kan worden dan kan het ook in de cloud. Het systeem is zo opgezet dat de gebruiker het ervaart alsof het op zijn eigen apparaat is opgeslagen. 

 

 

 

Dropbox Pro Dropbox For Business
Vanaf aantal gebruikers 1 5
Opslagruimte 1TB onbeperkt
Snel synchroniseren inbegrepen inbegrepen
256-bits AES-en SSL-versleuteling ja ja
Integratie met Microsoft Office 365 ja ja
Samenwerken aan Office documenten ja ja
Versiegeschiedenis 30 dagen onbeperkt
Bestandsherstel 30 dagen onbeperkt
Alleen-lezen machtigingen voor delen ja ja
Door het bedrijf beheerde groepen ja
Teammap ja
Gedetailleerde logboeken met activiteiten van teamleden ja
Prijs per gebruiker €10 €11,50
ServicePro Nederlandstalige ondersteuning €4,30 €4,30
Installatiekosten per werkplek €56,00 €56,00

 

ServicePro

 

Voor uitgebreide zekerheid en geen onvoorziene kosten voor technische support, bieden we Servicepro. Voor een klein vast bedrag profiteert jullie bedrijf van uitgebreide gratis ondersteuning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenschappen Dropbox

 

-Bepaal wie welke bestanden kan bekijken, of bewerken.

-Ondersteunt vrijwel alle types bestanden.

-Laat previews zien van 50 verschillende soorten bestanden.

-Zelf indelen van (team)mappen.

-Veilig.

-Synchroniseert snel.

-Werkt op elk platform.

 

Voorwaarden

 

-Prijzen zijn exclusief BTW.

– Minimale looptijd van 12 maanden.