Blue ICT sponsor Mohammed Boutasaa, wereldkampioen kickboxen -67 kg, Enfusion

GEVECHTSSTATISTIEKEN KICKBOKSEN

81

Partijen Gevochten

GEVECHTSSTATISTIEKEN KICKBOKSEN

78

Gewonnen Partijen

GEVECHTSSTATISTIEKEN KICKBOKSEN

30

Op knockout

IK WIL DE GROOTSTE WORDEN

Ik, Mohammed -Too Sharp- Boutasaa ben een sportman. Ik leef voor deze sport. De afgelopen 3 jaar ben ik onverslagen in 65 partijen, met 30 K.O.’s op mijn naam. Ik ben 100% gemotiveerd om te werken en te vechten om een mooie carrière te behalen.

Geboren en getogen in Amsterdam, heb ik mijn vecht carrière gestart in het buurthuis in de Transvaalbuurt en 11 jaar later neem ik deel aan wedstrijden op wereldniveau. Laat je niet afleiden van je doelen en hou je focus, dan is alles mogelijk.

HARD WERKEN EN NOOIT OPGEVEN

In het buurthuis in Amsterdam heb ik als 10-jarige jongen mijn trainer leren kennen. Met zijn hulp en inzet heb ik mede mijn doelen kunnen behalen. Wij werken al 11 jaar samen aan 81 partijen waarvan 80 wins. Mijn trainer Mohamed Bennasser en ik hebben grote plannen voor de toekomst.

Later zie ik mezelf lesgeven aan kinderen die net als ik uit een buurt komen waar kansen niet voor het oprapen liggen. In mijn lessen zou ik ze dan leren dat respect, positiviteit en doorzetten de sleutel is naar succes.

NL

Als jeugdvechter heb ik mijn eerste Nederlandse titel in de wacht gesleept. Tot mijn grote trots heb ik dit in totaal 4 maal weten te herhalen. Deze titels hebben mij de drive gegeven om alles op alles te zetten en door te werken naar een toekomst als professioneel vechter.

Enfusion

Op mijn 18e heb ik mijn eerste contract getekend bij Enfusion. Na een reeks met indrukwekkende partijen heb ik binnen twee jaar op 29 februari 2020 de Enfusion – 67KG wereldtitel behaald.

Europa

Als jongvolwassene ben ik mij verder gaan profileren als A vechter op het Europese toneel van kickboksers. Na hard werken heb ik hier twee Europese Kampioen titels in de wacht gesleept en werk ik er hard aan om dit ook in de toekomst verder uit te bereiden.

TOOSHARP

RESPECT EN POSITIVITEIT BRENGEN JE VERDER IN DIT LEVEN

TOOSHARP

GEZOND EN FIT ZIJN IS MIJN MOTTO