Werken bij ons

Als ICT je passie is, kom je bij ons tot je recht

Heb je net als wij een passie voor ICT en ben je op dit moment opzoek naar een leuke en uitdagende baan? Je vindt onze actuele vacatures op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures, voeg Blue ICT toe op Facebook. Om direct te reageren op een openstaande vacature, gebruik ons sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

Werken bij Blue ICT
Werken bij ons is beslist geen standaard 9-5 baan. Elke dag zul je nieuwe uitdagingen aan moeten gaan om oplossingen te bieden voor onze klanten. Soms zijn het kleine vragen en soms zijn er grote problemen. Onze klanten zijn totaal verschillend en actief in uiteenlopende branches. Zo werken wij voor advocatenkantoren, uitzendbureaus, evenementen organisatoren, fabrieken, zorginstellingen, horeca, enz. enz. Elke bedrijf is uniek en elk bedrijf verwacht een unieke oplossing, jij bent onderdeel van die oplossing. Werk je bij ons dan bieden we je de mogelijkheid je certificering te halen en jaarlijks bij te houden.

Geen openstaande vacatures
Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Heb je ervaring in een technische of commerciële ICT-functie en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij ons bedrijf, dan kun je een open sollicitatie aan ons versturen. Gebruik hiervoor het reactieformulier of mail je CV aan info@blueict.nl.

We kunnen je gegevens dan in ons bestand opslaan en je benaderen op het moment dat wij nieuwe vacatures beschikbaar hebben.

Let op: Bij Open sollicitaties worden je gegevens bij ons opgenomen in het bestand. Het is niet mogelijk aan te geven wanneer we je uitnodigen voor een gesprek of een andere vervolgactie plannen.

Direct solliciteren
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg je cv toe.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Op welke functie wil je solliciteren?

Waarom ben jij de juiste persoon voor ons bedrijf?

Stuur ons je CV in PDF-formaat of Microsoft Word-formaat