Voordelen

Spatzuivere gesprekskwaliteit

Voip is volledig digitaal. Nieuwe technieken zoals HD Voice geven een absoluut kraakheldere verbinding.

Altijd gratis onderling bellen

Bellen met andere vestigingen, collega’s en andere personen op hetzelfde platform is altijd gratis. Ook als deze vestiging zich in een andere plaats of zelfs in het buitenland bevindt.

Geen aparte ISDN of analoge lijnen nodig

Alle verbindingen lopen via de internetverbinding. Er zijn geen aparte dure analoge lijnen nodig en ook geen ISDN lijnen. Je bedrijf bespaart direct op abonnementskosten.

Vrije keuze in toestellen

Voip is een wereldwijde standaard. Vaste toestellen en draadloze toestellen worden door veel verschillende fabrikanten geproduceerd in alle prijsklasses.

1 netwerk in jullie bedrijfspand

Voip gaat over dezelfde netwerkkabels als de computers. Er zijn geen aparte telefoondraden meer nodig. Het netwerk is hierdoor overzichtelijk, makkelijk te onderhouden en snel uit te breiden op het moment dat het bedrijf groeit.

Voip is schaalbaar

Nieuwe medewerker erbij? Dan alleen een extra toestel en een extra account nodig en hij of zij kan beginnen met werken. Geen beperkingen van een telefooncentrale waar geen vrije aansluitingen op zitten of extra lijnen die aangevraagd moeten worden.

Niet gebonden aan 1 locatie

Tijdelijk op een ander adres werken? Afdeling verhuist naar een andere plaats? Medewerkers die thuis willen werken? Het kan zonder moeilijke aanpassingen. Toestel kan meegenomen worden en op een ander adres worden aangesloten met behoud van telefoonnummer.

Veel extra mogelijkheden

Tientallen functies die voorheen alleen voor grote telefooncentrales beschikbaar waren, zijn nu ook in een MKB-omgeving te gebruiken: voicemails per medewerker, wachtrij, auto attendant, doorkiesnummers, wachtmuziek, doorschakelen naar mobiel, enz.

Gesprekstarieven circa 30% goedkoper dan standaard KPN tarieven

Efficienter gebruik van het netwerk en meer concurrentie van aanbieders in binnenland en buitenland zorgen voor lagere tarieven. Belt je bedrijf veel dan kun je ook een bundel met onbeperkt bellen afsluiten.